Beagle Pension

Welkom op de site van Beagle pension Chateau Animaux in Heeswijk-Dinther. Gaat u op vakantie, weekendje weg dan is uw beagle van harte welkom in ons pension.

Al jarenlang zijn wij fokker van de Beagle en van tijd tot tijd hebben wij puppy’s. We krijgen hierdoor vaak de vraag voor opvang van Beagles tijdens vakanties. Na diverse verbouwingen is het dan eindelijk zover en zijn we in 2019 officieel gestart met ons Beagle pension in Heeswijk-Dinther, vlakbij Den Bosch en Eindhoven.

Vanaf 1 januari 2024 is het alleen mogelijk om volledig gecastreerde reuen bij ons in het pension te laten verblijven.

Kleinschalig en modern beagle pension
Ons pension is kleinschalig van opzet en exclusief voor beagles. Ons beagle pension beschikt over vier binnenverblijven. Deze verblijven zijn huiselijk ingericht en voorzien van vloerverwarming. Naast de nachtverblijven kunnen de beagles ook als ze binnen zijn toch heerlijk loslopen of relaxen op een van de loungebanken of manden in de binnenverblijven.

Ook zijn er 4 ruime buitenrennen waar de beagles enkele keren per dag heerlijk met z’n allen kunnen spelen.

Kijk voor een sfeer impressie ook eens op onze Facebook pagina.

(Verplichte) Vaccinaties
Voor een verblijf in ons pension moet uw hond alle jaarlijkse vaccinaties gehad hebben. Deze moeten uiterlijk 2 weken voor aankomst gehaald zijn. Het gaat dan om de cocktailvaccinatie en de vaccinatie tegen kennelhoest.

Voor advies hierover kunt u bij uw dierenarts terecht. Vergeet bij aankomst ook niet het vaccinatiebewijs van uw hond mee te nemen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 11:00 – 13:00 & 18:00 – 19:00

Zaterdag: 11:00 – 13:00

Zondag: gesloten

Mocht u een kijkje willen komen nemen, dan kunt u altijd contact opnemen. De contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Let op: tussen 6 november en 2 december is ons pension gesloten.

Tarieven
€ 17,50 per nacht.

Erkende fokker
Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Dibevo. Onze algemene voorwaarden kunt u hier vinden.

Tevens zijn wij erkend fokker bij de Beagleclub Nederland. Wilt u meer informatie over beschikbaarheid van puppy’s, dan kunt u ons uiteraard altijd vrijblijvend een email sturen of telefonisch informeren.

Graag tot ziens in ons pension.

Fam. van de Leest
Laag Beugt 3c
Heeswijk-Dinther
(T): 0413-293294


Voor reserveringen kunt u een email sturen naar: famvandeleest@live.nl