Kattenpension

Of u nu een dagje weg gaat, een weekend of op vakantie: uw kat is van harte welkom in ons kattenpension. Wij weten hoe belangrijk het is dat uw kat zich op het gemak voelt. Op deze pagina vindt u meer informatie over ons kattenpension in Heeswijk-Dinther.

Kattenverblijven

Ons kattenpension beschikt over vier ruime kattenverblijven die van alle gemakken zijn voorzien. De verblijven zijn uitgerust met vloerverwarming. Ieder kattenverblijf beschikt ook over een ruim buitenverblijf waar uw kat heerlijk in het zonnetje kan liggen.

Uw kat voelt zich op het gemak door de huiselijke sfeer en de leuke speeltoestellen die in het pension aanwezig zijn. Natuurlijk is er voor uw kat ook de mogelijkheid zich terug te trekken: de individuele verblijven zijn ruim van opzet zodat uw kat heerlijk kan ontspannen of slapen.

Kattenpension Chateau Animaux ligt in een landelijke omgeving buiten de bebouwde kom van Heeswijk-Dinther en het pension ligt op ruime afstand van de openbare weg, waardoor een rustig en ontspannen verblijf van uw kat(ten) gegarandeerd is. Ons kattenpension is ruim opgezet en ingericht in een huiselijke en warme stijl.

U vindt ons kattenpension in de nabijheid van Den Bosch, Uden, Veghel, Oss en Eindhoven.

Kijk voor een sfeerimpressie en recente updates eens op onze Facebook pagina.

Vaccinaties

Graag vernemen wij de gezondheidsstatus van uw kat om deze zo goed mogelijk te kunnen verzorgen. Wij verzoeken u daarom ook vriendelijk altijd het paspoort mee te nemen. Zonder paspoort kunnen wij uw kat helaas niet toelaten.

U dient uw kat minimaal 14 dagen voor aanvang het verblijf in te enten tegen kattenziekte en niesziekte.

Als de laatste inenting tegen katten en niesziekte ouder is dan 3 jaar of als uw kat nog nooit gevaccineerd is moet u uw kat 2x laten vaccineren met een tussenpauze van 3 weken.

Wij willen u tevens vragen om er voor te zorgen dat uw kat behandeld is tegen vlooien, teken en wormen. 

Reserveren

Wilt u er zeker van zijn dat uw kat een plekje heeft in ons pension? Vul dan het reserveringsformulier in of neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering te bevestigen.

LET OP: TUSSEN 6 NOVEMBER EN 2 DECEMBER IS ONS PENSION GESLOTEN

Extra wensen

Indien u aanvullende wensen heeft  dan kunt u dit tijdens uw reservering aangeven.

Tarieven

Wij hanteren de volgende tarieven:

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 11:00 – 13:00 & 18:00 – 19:00

Zaterdag: 11:00 – 13:00

Zondag: gesloten

Buiten de openingstijden kunt u alleen op afspraak langskomen. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons kattenpension. We leiden u graag rond zodat u een goede indruk krijgt van ons kattenpension en onze manier van werken.

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Dibevo. Onze algemene voorwaarden kunt u hier vinden.